Våra värderingar

När vi gör det TILLSAMMANS blir det ofta väldigt bra. Vi vet hur viktigt det är med ett bra samarbete. Ett bra bemötande, bli sedd med omtanke och respekt är en självklarhet hos oss. Varje människa är unik!

Hos Addera assistans får du inflytande och från vår sida en öppenhet. Du väljer vem som skall vara din assistent. Är med i planeringen av din assistans och hur du vill att din vardag ska se ut. Tillsammans gör vi en budget där du är med och påverkar löner, utbildning och assistansomkostnader. Vi ser till att du får fullständig inblick i vad ersättningen går till.

Ibland kan personlig assistans vara krångligt. Vi vill att det ska vara enkelt. Genom KUNSKAP och tillgänglighet så underlättar det för dig. Vi vill göra det enkelt för dig att komma i kontakt med oss eller att bli kund i Addera assistans. Vi har ett arbetsverktyg som underlättar administrationen för dig som kund och dina assistenter. I det finns schema, tidrapportering, blanketter bland annat. Det sker via din dator eller mobiltelefon.

I övrigt så tror vi precis som många andra anordnare av assistans på KVALITET, ENGAGERADE och KOMPETENTA ASSISTENTER.

Har ni något ni undrar över är det bara att ni hör av er. Ring eller maila eller varför inte komma förbi på vårt kontor i Ljusdal!

Att få kunna vara stolt över sitt arbete är GLÄDJE, för att det jag gör faktiskt betyder något för mig och någon annan. Det kan göra skillnaden mellan ett bra liv eller inte. Stöttning och uppmuntran, skratt, gemenskap och en prestigelös miljö värnar vi om! Detta skapar en tillvaro där vi på Addera assistans vill vara, våra kunder och personliga assistenter ska känna det. Ibland kan det kräva ansträngning men som oftast är det värt investeringen. På Addera assistans ska man känna sig delaktig, känna att man är med och påverkar. Vill man ta mer ansvar ska man få göra det. Det vill vi! Och då gärna med massor av glädje och engagemang!