Om oss

Andreas Heeger har arbetat med personlig assistans sedan 2011 på en av Sveriges större assistansanordnare. Här kommer några ord från honom om varför han arbetar på Addera assistans som ansvarig:

” Jag brinner för människan och att göra skillnad. Ett nära samarbete med kund och assistent gör vardagen både inspirerande och glädjefylld. Det är ett privilegium att få kunna arbeta med det man brinner för, kontakten som skapas och relationern som byggs starka. Ibland kan det uppkomma svårigheter som är en utmaning att lösa, då får man nyttja de kunskaper och de erfarenheter man samlat på sig genom åren”

Vi vill inte bli störst. Vi vill vara den bästa assistansanordnaren och den trygga arbetsgivaren. Den lokala och nära anordnaren med kontor i Ljusdal och Hudiksvall.

Vi brinner för att göra skillnad. För oss är det viktigt att vi gör det tillsammans. Du som kund är med och påverkar hur din vardag skall se ut, vem som arbetar som assistent och hur assistansersättningen skall fördelas. Assistans bygger på ett individuellt upplägg tillsammans. Vi går igenom det du tycker är viktigt. Du får din egna kundansvarig som du och dina personliga assistenter samarbetar med. Tillsammans blir vi bra ett bra team!
Välkommen att höra av dig!

Våra värdeord är